Gudstjenester i Tornby

Arrangementer

Foredrags-sang-aften torsdag d. 26. oktober kl. 19.30 i sognegården.

Reformationsjubilæet skal også fejres hos os. Det sker ved et særligt arrangement, hvor vi kombinerer foredrag og sang.

Mange har hørt om, hvordan bogtrykkerkunstens opfindelse var med til at udbrede reformationens budskab rundt i Europa, men ved siden af den store indflydelse som det nye medie havde, var sangen en meget effektiv måde at formidle de nye strømninger på. Derfor er det værd at se nærmere på Luthers salmer. Vi synger en håndfuld af hans bedste salmer. Sara Dommerby Toft fortæller om salmernes indhold med både billedillustrationer og gode anekdoter. På den måde åbnes der for både Luthers egen livshistorie, reformationens indhold og betydningen af den for os i dag. Undervejs byder vi på en forfriskning. Så velkommen til en dejlig aften med alt det bedste fra den protestantiske tradition.

Efterårssangaften i anledning af Spil Dansk Ugen torsdag d. 2. november kl. 19.30 i Tornby-Vidstrup Sognegård.

Tornby-Vidstrup Kirkekor medvirker. Korledelse og flygel: Anita Hyldgård Samsing

Spil Dansk Ugen er musiklivets festuge, og foregår altid i uge 44. Siden 2001 har Spil Dansk været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer.

I Tornby-Vidstrup Sognegård fejrer vi Spil Dansk Ugen med denne efterårssangaften, hvor vi sammen synger fra Højskolesangbogen. De danske sange til efteråret vil naturligt være med, men der bliver også mulighed for at ønske, hvis man har en sang, man gerne vil have sunget.

Tornby-Vidstrup Kirkekor synger også dansk: ”Skoven er så underfuld” af John Høybye og ”Nu er det længe siden” med tekst af Jeppe Aakjær og musik af Olaf Ring.

I løbet af aftenen kan der købes kaffe mm. for 20,- kr.

Der er ikke noget bedre end at synge sammen, og den danske sangskat er stor og rig! Vel mødt til en hyggelig aften.

Fredagscafé

Nu åbner Fredagscafeen igen d. 29. september. Der er Fredagscafe i Sognegården den sidste fredag i måneden fra kl. 10.00-12.00 Kom og nyd din formiddagskaffe i skønt samvær med andre fra lokalområdet fra kl.10.00-12.00 (10,- kr. for rundstykke og kaffe).

Der er ikke noget fast program, men der vil være mulighed for at spille spil, synge, snakke, høre en god fortælling, tage sit håndarbejde med og ellers bare hygge sig i hinandens selskab.

Alle er meget velkomne

Gudstjenester på Havbakken

Gudstjeneste hver anden torsdag i ulige uger:
Kl. 14.00: Kaffe

Kl. 14.30: Gudstjeneste.

Datoer:

12.oktober: Hornepræsten

26.oktober: Sara Dommerby Toft

9.november: Hornepræsten

23.november: Sara Dommerby Toft

Alle helgens gudstjeneste søndag d. 5. november

Søndag d. 5.november holder vi Alle helgens gudstjeneste, kl. 10.30 i Vidstrup og kl. 16.00 i Tornby.

Alle helgens søndag er den dag, hvor vi mindes dem, som vi har mistet. Vi holder derfor en stemningsfuld gudstjeneste, med musik, bønner, prædiken og altergang, der giver rum for vores sorg og samtidig rummer trøst og håb. Navnene på de mennesker, der er døde i årets løb vil blive læst op.

I Tornby er der mulighed for at hente et lys til gravstederne i våbenhuset allerede kl. 15.30, således at man kan tænde det forud for gudstjenesten.

Gudstjenester i Vidstrup